ascensoare, lifturi, lift, tecnolift bacau, lifturi romania, lifturi la comanda, ascensoare, platforme de scari bacau, platforme de scari la comanda, platforme de scari, tecnolift, platforme persoane cu handicap, platorme handicap, scari persoane cu handicap, scari rulante, platforme mobile, platforme romania, platforme bacau, ascensor, ascensor personalizat, ascensor capacitate mare, ascensor auto, ascensor inalta capacitate, ascensor platforma, ascensoare spital, lift spital, lift centru comercial, ascensor centru comercial
+40 749 069 951

Bine ati venit!TecnoLift Service Grup S.R.L. este o societate cu capital privat CUI RO 46787760, J4/1590/2022, avand ca obiectiv principal de activitate proiectarea, montarea si intretinerea ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si materiale, precum si a platformelor ridicatoare si a platformelor pentru persoanele cu dizabilitati.
Datorita portofoliului generos de ascensoare si platforme pe care il detinem, reusim sa acoperim toate nevoile clientului din sectorul rezidential, in acelasi timp ne angajam sa fim flexibili fiecarei cerinte in parte, cu profesionalism.
Tecnolift este o companie care pune pret pe calitatea serviciilor oferite si vizeaza indeplinirea asteptarilor si nevoilor clientilor nostri. Tocmai din acest motiv am ales sa cooperam cu firme de top pentru a ne asigura ca furnizarea si montajul platformelor si ascensoarelor se vor realiza indeplinind conditii optime de siguranta, in deplina conformitate cu Normele Europene.
Acordam o atentie deosebita pregatirii profesionale a tuturor angajatilor nostri, dispunand de un personal tehnic specializat, autorizat de I.S.C.I.R., contribuind astfel la optimizarea indicatorilor tehnici si economici, precum si la dezvoltarea companiei.
De asemenea, TecnoLift detine certificarea ISO9001, vizand calitatea si siguranta muncii, un standard calitativ pentru proiectare, fabricatie, marketing, instalare, suport post-vanzare si intretinere a sistemului.

Va multumim!

Echipa TecnoLift